אחלה אתר. נראה מדליק. לא ממש היה לי את הזמן להתרשם לעומק.
הלוגו חמוד, ושמונת התפוחים הצבעוניים שמבצבצים מהמוח הקודח - מבטיחים רבות..........
אבל...........
חווית משמש............
במאמר הראשון, כשנכנסתי לקישור הראשון: מקום בו אפשר לדעת היכן ניתן ללמוד את התחום בארץ, נתקלתי בלינק שבור, שהפנה אותי ללינק מדליק לאללה שמתנצל בנימוס ומבקש מידע על הלינק השבור. איך אשר לסרב לשמונה מוחות כמו שלכם? לחצתי על הקישור תוך סיפוק שגם לי תרומה צנועה... אבל גם הפעם היה הלינק היה שבור.... ואני נשברתי. למעלה ראיתי מבצבצת הודעה צהובה קטנטנה שאתם מתקנים את הכביש ואולי נסבול מלינקים שבורים, אז היכן הפנס הכתום המהבהב, זה שכולנו רואים כאשר מתקנים את הכביש.
כך נשפרו שלוש הדקות שיכולתי להקדיש לטובת העניין.
אנא הודיעו כשהכל יסתדר.
והכי חשוב, אל תקבלו רגליים קרות מהביקורת שלי, יש לי אהבה ללא תנאי למעשה ידיכם.
אילאיל
חסר לכם שהלינק שלח עכשיו לא יעבוד....
מה דעתכם על האתר?
-
מאת: Eeleel, פורסם לפני 6 חודשים
-
מאת: ברק דנין, פורסם לפני 6 חודשים
היי אילאיל, give us a break, זה היום השני של האתר, יש פה הרבה מאוד שעות אדם שמושקעות בלעשות שזה יעבוד... שובי בעוד כמה שעות, הכל יהיה בסדר.
תיקנתי את הדברים שהזכרת והיו שבורים, תודה על העזרה! -
-
מאת: ויטלי מיז'יריצקי, פורסם לפני 6 חודשים
היי,
עוד טענה קטנה, אני יודע אפילו אם זה בשליטתכם - כשמנסים להגיב לכתבות, לחיצת TAB מעבירה משדה ה"אתר" ישר אל התוכן, ונראה כי אין אפשרות להגיע לצ'קבוקס של הרשמה לקבלת תגובות ללא השימוש בעכבר. זה מציק :)
-
-
-
מאת: inaani, פורסם לפני 6 חודשים
אהבתי!
את הנקיון והנועם ואת פשטות העיצוב והשימוש ( ברור :-) ).
צבעי הכחול לבן יכולים להספיק בעניין הפטריוטי.
המון בהצלחה !! -
מאת: sheva, פורסם לפני 6 חודשים
אחלה אתר
אהבתי את הקווים החלקים
נראה שקל להתמצא בו
ועץ העידכונים חמוד ביותר :) -
-
מאת: yabelson, פורסם לפני 6 חודשים
מממ ... אז ככה:
נתחיל מהעובדה שההרשמה אפשרית רק כתוצאה מרצוני להגיב כאן. בחיי שחיפשתי קודם!
שנית - אתר נקי זה טוב, אבל כשקשה להבחין בשדות או להבדיל בין מקטעים, זה יכול ליצור בעיה... כמעט ונרשמתי דרך מקטע הניוזלטר (אני גם ככה מקבל מיילים מעשרות מקומות ואיני מחפש להוסיף לכך עוד ניוזלטרים, עמכם הסליחה).
בנוסף - אולי אני טועה, אבל אני מאמין שהדרך הנכונה לאמר זאת היא "מה היא חווית משתמש" ולא "מה זו חווית משתמש".אולי קטנוני, אבל כל הערה היא הערה טובה, מנסיוני.
זהו בינתיים :-). הכל ברוח טובה. -
מאת: רן לירון, פורסם לפני 6 חודשים
הי yabelson. תודה על ההערות.
תוכל בבקשה לפרט קצת למה התכוונת ב"קשה להבחין בשדות או להבדיל בין מקטעים" -
מאת: ברק דנין, פורסם לפני 6 חודשים
שוב תודה על המשוב, yabelson. אני לא הבנתי למה רצית להירשם, אם לא כדי להגיב?
-
מאת: Eeleel, פורסם לפני 5 חודשים
שלום חברים!
שוב שוטטתי לי קצת באתר...
הלינקים הסתדרו והכל כבר הרבה יותר חלק.
אינני בטוחה שאני נמנת עם קהל היעד של האתר. שימושיות אינה המקצוע שלי (גרפיקה) אלא שיש השקות פה ושם והתחום תמיד ענין אותי. ובכל זאת אני מרשה לעצמי לציין מה בכל זאת חסר לי.
רבים מהדיונים הם תאורטיים. יש הרבה התפלספות שאותי באופן אישי לא מעניינית. אני מעדיפה דיונים מ"החיים" הפעילים כמו התלבטות אמיתית בביצוע עבודה וקבלת משובים, דיון על אתר קיים וכד'.
במידה ותהיו מעונינים אוכל לפתח את הנושא "מה חסר".
ועוד הערה קטנה, בדיונים חסרה לי האפשרות להתיחס ספציפית למשהוא מקומי שמישהוא כתב. ברור לי שהדיונים הם לא פורמים, ובכל זאת כשהשירשור הוא גדול, אין אפקט להתיחסות לאחד הדוברים בסוף השירשור. הייתי מוסיפה את זה כהערה. ברורה לי המורכבות הביצועית. חומר למחשבה.
שבת שלום לכולם,
אילאיל -
מאת: ברק דנין, פורסם לפני 5 חודשים
תודה על התגובה, אילאיל,
בעניין הדיונים, הם תוצאה של מה שאנשים העלו לדיון. אם יש לך אתר ספציפי שאת רוצה לדבר עליו, לשאול עליו, לקבל חוות דעת על משהו שאת עשית - את מאוד מוזמנת להעלות אותו לדיון.
לגבי העניין של להתייחס לדברים שאחרים כתבו קודם: הסיבה ששיטחנו את הדיונים (אין אפשרות להגיב לתגובה) היא שרצינו להמנע מבלגאן של תגובות על תגובות על תגובות. זה יוצר עומס היררכי מיותר ומקשה על הקריאה. כ-workaround, אם את רוצה להתייחס לתגובה ספציפית, את יכולה לקשר אליה בתגובה שלך. הפכתי את זמן הפרסום של התגובה ("פורסם לפני..." לקישור לתגובה עצמה.
אם יש עוד דברים שתרצי להוסיף לאתר את מוזמנת להציע, אנחנו אוספים את כל הבקשות ומשתדלים למלא את כל מה שנחוץ.
-
מאת: veredyaa, פורסם לפני 4 חודשים
רק היום גיליתי את האתר שלכם ואני לא יכולה להפסיק לקרוא... התמכרתי!
כל הכבוד על היוזמה, ישר כוח, עלו והצליחו! -
הוספת תגובה
צריך להכנס למערכת כדי להוסיף דיון או להגיב.