בית  >  כתבות  > איך מאפיינים נשמה? כל מה שהכרחי לדעת באפיון צ'אט-בוטים

איך מאפיינים נשמה? כל מה שהכרחי לדעת באפיון צ'אט-בוטים

טל משעלי, 20/6/2016. אין תגובות.

הבוטים כאן, נדמה שהם מקיפים אותנו יותר ויותר ונדמה גם שאנחנו אלה שגורמים לזה. אז למה זה מפחיד אותנו? אחת הסיבות היא שעולם מכני, קר ומתכתי, נראה לנו מאיים. זו האחריות שלנו, אנשי ה-UX, לדאוג שזה לא יהיה ככה.
במיטאפ הקרוב, נדבר בדיוק על זה – איך מפיחים נשמה ברובוטים שאנחנו מאפיינים? איך גורמים להם להישמע ולהתנהג בצורה אנושית?

האירוע יתקיים ביום שני, ה-4.7.16, במכללה האקדמית "תל-אביב יפו" בניין ווסטון, קומה 1, בניין ווסטון. התכנסות בשעה 18:00, הרצאה ראשונה ב-18:30, סיום משוער ב-20:00. חניה ללא תשלום בחניון. המכללה, חבר הלאומים 10, תל-אביב. לקבלת הוראות הגעה דרך waze או לטבלת הטרמפים.

ההשתתפות ללא תשלום, אבל נדרשת הרשמה מראש – מספר המקומות מוגבל.

 

איך אפשר לסמוך על רובוט? הבניית אמון בין משתמש ל-בוט

שירה ויינברג ודליה קורן, צוות המוצר של Cortana, חברת Microsoft

חברות רבות מפזרות הבטחות שאפתניות בנוגע לבוטים שלהם. אמירות כמו "הוא יכיר את המשתמש באופן אישי וידע לצפות את הצרכים והרצונות העתידיים שלו" הן מצרך די נפוץ. אבל כדי שכל החזון הזה יעבוד, יש צורך להבנות אמון בין המשתמשים האנושיים לבין טכנולוגיית הבינה המלאכותית שה-בוט מפעיל.

בהרצאה הזו, שירה ודליה ישתפו קווים מנחים להבניית אמון עם בוטים, ויציגו כמקרה בוחן את Cortana, העוזר הדיגיטלי מבית Microsoft, ששתיהן חברות בצוות המוצר שלו.

 

רובוטים מדברים – אפיון שפה בממשקי שיחה

יסמין גלקר וייסבורד, מנהלת סטודיו, יוניק יו איי


בוטים מקרבים אותנו צעד אחד קדימה לקראת טלפתיה עם העולם. הם מאפשרים לנו לתקשר כמו שאנחנו חושבים – עם מילים, וכשהממשק מורכב בעיקרו ממילים, הפוקוס עליהן הופך להיות הרבה יותר גדול. לכן, כדי ליצור צ'אט-בוט שמתקשר שירות מצויין למשתמשים ותומך בצרכים העסקיים שלכם, נדרשים מחקר, אסטרטגיה, עבודת ידיים ואינסוף בדיקות.
בהרצאה נסקור את האתגרים היחודיים שמציב בפנינו עולם הבוטים, נעמיק בתהליך יצירת מסמך Voice & Tone ונראה איך עושים את זה בשטח.

שתי ההרצאות יועברו בעברית.


הרשמה

ההשתתפות ללא תשלום, אבל נדרשת הרשמה מראש – מספר המקומות מוגבל.

 

מחפשים איך להגיע לאירוע?

לחצו כאן לקבלת הוראות הגעה דרך waze. אם אין לכם רכב, אולי תמצאו מקומות פנויים בטבלת הטרמפים. זו לא רק דרך חסכונית וירוקה להגיע לכנס, זה גם ערוץ נטוורקינג מצוין!

רוצים לדעת מתי האירוע הבא שלנו? הירשמו לעדכונים ונספר לכם.

כתבות בנושאים דומים



תגובות

אין תגובות עדיין.

כתיבת תגובה

לא יוצג בשום מקום

לא חובה

רוצים שהתמונה שלכם תופיע עם התגובה? העלו אותה ל-Gravatar.

שלח